Rólunk

Hangulatos szálláshelyünk az Ön kényelmére szolgál, hogy csendes környezetben Ön teljesen ellazuljon és a napi gondokat mihamarabb elfelejtse. A környéken több borászat, lovarda, iparművész kínálja termékeit, szolgáltatásait. A horgászat szerelmesei a közeli bugaszegi horgásztóban vagy a Balatonban hódolhatnak szenvedélyüknek. 

Kellemes, nyugodt környezetben ajánljuk vendégházunk ízlésesen berendezett szobáit, amely családok és a valódi falusi túrizmust keresők számára ideális szálláshely. A nemdohányzó épület a falu központjában, közvetlenül a templom mellett található. Romlatlan falusi romantikát kínálunk, ahol a reggeli harangszóra, madárcsicsergésre és kakaskukorékolásra ébredhet. 

Négy egyenként kétszemélyes, zuhanyzós fürdőszobás szobával és közös konyhával várjuk kedves vendégeinket. A ház és az egyik szoba akadálymentesített. A hamisítatlan természetközelség élménye miatt nálunk nincs TV, de van minden egyéb ami a gondtalan kikapcsolódáshoz kell. Bár szállásunk önellátó, étkezés (ebéd, vacsora) könnyen és kellemesen megoldható a pár lépésre levő pizzériában, akik házhozszállítást is vállalnak. 

Nagy kertünkben grillsütő és hagyományos pince teszi hangulatossá a pihenését.

Térjen be hozzánk, szívesen látjuk Önt vendégül! Címünk Petőfi Sándor utca 47, Szőlősgyörök.

Látogasson el hozzánk és legyen a vendégünk! Szobafoglaláshoz kérjük, keressen fel minket.

Képgaléria: Rólunk